aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Άρχισε το ψάξιμο ο Φανιέρος

Ερμής: Άρχισε το ψάξιμο ο Φανιέρος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η σεζόν… τελείωσε για τον Ερμή. Αυτό που απομένει είναι απλά η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού του στη Β’ κατηγορία. Ακόμη και έτσι όμως, οι «φτεροπόδαροι» έχουν αρχίσει δουλειά για την εξεύρεση του νέου προπονητή που θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα μετά το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στα σαλόνια.

Ήδη κάποια ονόματα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ως φήμες, όμως γα την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση θα έχει ο Γιάννης Ταραλίδης ο οποίος έχει αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής και θα έχει το πάνω χέρι μαζί με τον Λούκα Φανιέρο για την τελική επιλογή.

Δεν αποκλείεται στον Ερμή να μη βιαστούν για την επιλογή τους, ενώ κάποια ονόματα ήδη επεξεργάζονται στους Αραδιππιώτες. Για την ώρα ο Ερμής έχει αρχίσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο, όπου την ευθύνη της ομάδας έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δασκαλάκης και δεν αποκλείεται να έχει την ευθύνη ως το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ