aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Από Νίκο... σε Νίκο για νέο ξεκίνημα

Ερμής: Από Νίκο… σε Νίκο για νέο ξεκίνημα

Από Νίκο σε Νίκο… Ο Νίκος Παναγιώτου… έγινε Νίκος Ανδρονίκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ερμή, που στο σημερινό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς.

Ο Ερμής, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, από Ανόρθωση και Απόλλων, δίνει σήμερα το πιο βατό παιχνίδι και με την αλλαγή προπονητή προσδοκεί σε επιτυχία. Ο Ανδρονίκου αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ προσπάθησε στις λίγες μέρες που έχει την ευθύνη των προπονήσεων να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τα δικά του «θέλω».

Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, μετά τον Κέβιν Χολτ, οι «φτεροπόδαροι» κινούνται για ακόμη δύο προσθήκες, ανασταλτικό μέσο και επιθετικό.

Μάλιστα, χθες προανήγγειλε τον πρώτο ως εξής: «Έρχεται στην Κύπρο για την ομάδα μας διεθνής μέσος με συμμετοχές σε ματς Europa League και Nations League». Η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει αύριο τα μεσάνυχτα και γίνεται προσπάθεια για υλοποίηση των μετεγγραφών εντός του χρονικού πλαισίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ