aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ανέλπιστος βαθμός και… 13άρι!

Ερμής: Ανέλπιστος βαθμός και… 13άρι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Αν μας ρωτούσατε κατά πόσο θα φέρναμε ισοπαλία, θα απορούσαμε», ανέφερε ο Μαρίνος Σατσιάς μετά το ματς του Ερμή με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ανέλπιστος βαθμός για την ομάδα της Αραδίππου, που μετά τον ΑΠΟΕΛ υποχρέωσε και την Ομόνοια σε απώλεια βαθμών.

Έπιασε… 13άρι και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Η ομάδα της Αραδίππου περιόρισε το επιθετικό παιχνίδι της Ομόνοιας, δεν της επέτρεψε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ είχε και τις δικές της καλές στιγμές, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο σε πολύ καλές επεμβάσεις σε 2-3 περιπτώσεις.

Πλέον, στον Ερμή έστρεψαν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος», την Κυριακή. Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση οι «φτεροπόδαροι» θα προετοιμαστούν για να «χτυπήσουν» άλλο ένα δύσκολο ματς. Παίζοντας στην έδρα τους, θα ψάξουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ