aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕρμής: Σε δύσκολη θέση αλλά με πάθος και αποφασιστικότητα

Ερμής: Σε δύσκολη θέση αλλά με πάθος και αποφασιστικότητα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάθε παιχνίδι, κάθε αγωνιστική είναι και ένας «τελικός» για τον Ερμή και δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση το αποψινό στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφος FC. Για την ομάδα της Αραδίππου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση και αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, είναι λογικό κάθε αναμέτρηση να έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.

Η αντίπαλός του βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ο Ερμής θα προσπαθήσει να της κάνει ζημιά και να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Αν έρθει η νίκη θα είναι τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Ο Χρύσης Μιχαήλ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής την εβδομάδα που πέρασε και θέλει να δει τον Ερμή με πάθος και αποφασιστικότητα. Σημαντικό στοιχείο θα είναι και η συγκέντρωση που θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ώστε να έρθει το βαθμολογικό όφελος.

Είναι πολύ πιθανόν ο Ερμής να παραταχθεί με σχηματισμό 3-5-2. Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, στην τριάδα της άμυνας οι Κουατσίκα, Μπανούσης και Μαλόν. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ και Ντεβέσα, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Ενγκανγκά και Μπουλά και στην κορυφή οι Μαύρου και Μακρίεφ. Θέση διεκδικούν επίσης Κατσιατής και Ντε Μέλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ