aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕρμής: Παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν

Ερμής: Παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Νίκου Παναγιώτου ως προπονητής της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Κύπριος προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα της Αραδίππου και ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για παίκτες όπου θα γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα θα έχουν προοπτική και θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Το γεγονός ότι ο Ερμής υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα προσπαθήσει να φέρει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο Λούκας Φανιέρος έχει δώσει ένα καλό μπάτζετ προς αυτή την κατεύθυνση. Είτε Κύπριοι είναι, είτε κοινοτικοί ο στόχος δεν αλλάζει για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι θα χτίσουν μία καινούρια ομάδα από την αρχή και θέλουν να βάλουν στέρεες βάσεις. Ο Μπανούσης έχει αποχωρήσει από τον Ερμή όπως και πολλοί άλλοι παίκτες, όμως ο Ελλαδίτης αμυντικός φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του και είναι στο ψάξιμο για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ