aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής-Νέα Σαλαμίνα: Αλλάζουν πρόσωπα και διψούν για νίκη

Ερμής-Νέα Σαλαμίνα: Αλλάζουν πρόσωπα και διψούν για νίκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επιστροφή στις νίκες με μια καλύτερη εμφάνιση θα επιδιώξει σήμερα ο Ερμής, που υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν οπωσδήποτε να βελτιωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι, να κάνουν βήματα προόδου, να πάρουν το τρίποντο και να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα.

Αν μάλιστα τα καταφέρουν, θα πάνε στο συν 10 από τη Νέα Σαλαμίνα, θα παραμείνουν στην πέμπτη θέση και θα συνεχίσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ο Νίκος Παναγιώτου και αυτή την εβδομάδα έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Ερμής διαθέτει και ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις. Στο σημερινό ματς αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ενώ είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο Μασίνουα.

Ο τερματοφύλακας Τσερνάουσκας αποτελεί παρελθόν, τραυματίες είναι οι Αλεξίου και Φερνάντες, ενώ ο Μαϊσουράντζε δύσκολα θα αγωνιστεί επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Ο Χόι πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού και ο Ντα Σίλβα να μετακινηθεί στην κορυφή. Εκτός κι αν παίξει από την αρχή του αγώνα ο Μασίνουα και μείνει στον πάγκο ο Χόι.

ermis-apollon-24Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα θα κυνηγήσει το «διπλό» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Όσο θα κρατούν οι αμυντικές της αντοχές, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητές της για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη. Επίσης σημαντική για τους ερυθρόλευκους αναμένεται να αποδειχθεί και η απόδοση της μεσαίας γραμμής αφού σε τέτοια ματς που συνήθως είναι ανοικτά, χρειάζεται ο έλεγχος και ταυτόχρονα η τροφοδότηση των επιθετικών.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει όχι μόνο να φτιάξει ευκαιρίες αλλά και να λύσει το πρόβλημα της δυσχέρειας στο σκοράρισμα (τέταρτη χειρότερη επίθεση μέχρι την 8η αγωνιστική), περιμένοντας από τους Μάατσι και Μακρίεφ ειδικότερα να δουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νεάγκου ενώ αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Τσίνα που εξέτισε την τιμωρία του, καθώς και τον Μάατσι. Μια θέση διεκδικούν οι Κωνσταντίνου και Φροξυλιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ