aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής-Καρμιώτισσα: Με κοινό στόχο την αναρρίχηση

Ερμής-Καρμιώτισσα: Με κοινό στόχο την αναρρίχηση

Με τον Γιώργο Κοσμά να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο, ο Ερμής θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απέναντι στην Καρμιώτισσα, γεγονός που θα του επιτρέψει να συνεχίσει δυνατά τη διεκδίκηση της εισόδου στο α’ γκρουπ. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, επομένως ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν με στόχο να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο.

Αναφορικά με τις επιλογές του Κοσμά, πιθανόν να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς ακραίος φορ, Κάρλες Κότο. Ο Κύπριος τεχνικός προσπάθησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να περάσει τη φιλοσοφία του στους νέους του παίκτες. Γνωρίζει βεβαίως ότι σε διάστημα λίγων ημερών, λίγα μπορούν να αλλάξουν και ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να φέρει την ομάδα στα μέτρα του.

Ανεξαρτήτως όμως του γεγονότος αυτού, το ζητούμενο στο σημερινό ματς δεν είναι άλλο από τη νίκη. Άλλωστε, για το παιχνίδι μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Φανιέρος, δείγμα του πόσο σημαντικό το θεωρεί.

Από την πλευρά της, η Καρμιώτισσα, θα μπορούσε να κερδίσει και άλλους βαθμούς στη μέχρι τώρα πορεία της, όμως η απειρία, η ατυχία και άλλες συγκυρίες στάθηκαν εμπόδια. Με τους 19 βαθμούς, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Αυτή όμως η απόσταση δεν εφησυχάζει κανέναν στις τάξεις της. Σήμερα λοιπόν, απέναντι στον Ερμή, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα για να φτάσει στο τρίποντο.

Το βάρος θα πέσει στους Αντάμοβιτς, Αρότσα και Μανογιάν και από αυτούς θα κτιστεί το παιχνίδι της. Ο Λιάσος Λουκά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα είναι στον πάγκο της ομάδας, θα έχει στη διάθεσή του και τα δύο νέα αποκτήματα, τους Μπάρμπαρος και Πάσεκ. Μάλλον δεν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, αλλά ίσως χρειαστεί να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Ο Γιώργος Κοσμάς δεν θα αλλάξει τον συνήθη σχηματισμό του Ερμή (4-5-1) και θα επιλέξει κατά πάσα πιθανότητα τους ακόλουθους: τερματοφύλακας ο Νουρεντινόσκι, αμυντικοί οι Χριστόφ (δεξιά), Μπενγκά, Χριστοφή και Ντε Βρίσε (αριστερά), μέσοι οι Μπάουμαν, Μαϊσουράντζε και Μαρτίνιουκ (επιτελικός), εξτρέμ οι Κότο και Ντε Μέλο, στην κορυφή ο Μασίνουα.

Στον αντίποδα, ο Λιάσος Λουκά αναμένεται να εφαρμόσει ξανά σχηματισμό 4-4-2, με επικρατέστερη ενδεκάδα τους εξής: τερματοφύλακας ο Ντραγκόγιεβιτς, αμυντικοί οι Σιάλιακας (δεξιά), Ταραλίδης, Λοκόμπε, Γουίλερ (αριστερά), μέσοι οι Αντάμοβιτς και Αρότσα, εξτρέμ οι Χριστοφή και Μανογιάν, στην κορυφή οι Πόλιανετς και Όρντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ