aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής-Καρμιώτισσα: Διαφορετικά τα κίνητρα τους

Ερμής-Καρμιώτισσα: Διαφορετικά τα κίνητρα τους

Ο φάκελος που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ έχει ταρακουνήσει για τα καλά το οικοδόμημα του Ερμή, ο οποίος θεωρεί ότι αδικείται που του καταλογίζεται η ευθύνη για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο ματς με τη Δόξα. Γι’ αυτό και στο στρατόπεδο των «φτεροπόδαρων» θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν στόματα.

Η αναμέτρηση με τη διψασμένη για βαθμούς αλλά και ανεβασμένη Καρμιώτισσα δεν θα είναι εύκολη. Ο Κορμπεράν αναμένεται και πάλι να χρησιμοποιήσει νεαρούς μιας και στόχος της τεχνικής ηγεσίας αλλά και της διοίκησης είναι μέσα από τα εναπομείναντα παιχνίδια να πάρουν την ευκαιρία τους, για να δείξουν αν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Το ποιοι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, όμως στόχος για τον Ερμή είναι μόνο η νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά από τη δεύτερη ομάδα στο 2ο γκρουπ.

Για την Καρμιώτισσα το σημερινό παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να αισθανθεί άνετα ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει ως στόχο να παρουσιαστεί στο παιχνίδι με τη διάθεση που έδειξε και στο προηγούμενο, να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη διάθεση του Λουκά είναι ο Σταύρου, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Εκτός θα είναι μόνο ο Μανογιάν. Στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά αυτά με τις ομάδες που είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας, η Καρμιώτισσα έδειξε χαρακτήρα πείθοντας πως είναι ικανή και τη νέα σεζόν να είναι στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ