aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής - Καρμιώτισσα: Ακόμα σκοράρει!

Ερμής – Καρμιώτισσα: Ακόμα σκοράρει!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σωστός οδοστρωτήρας ο Ερμής, έβαλε στα δίχτυα την Καρμιώτισσα, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Φιλοδώρησε με επτά τέρματα την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στο «Αμμόχωστος» για την 11η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος, μία επιτυχία που επί της παρούσης έχει ξεχωριστή σημασία στα στατιστικά αρχεία καθώς, το χθεσινό 7-1 αποτελεί το μεγαλύτερο σκορ του φετινού πρωταθλήματος.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Γκάταριτς (42’, 60’), Ρουσιάς (51’, 76’), Δημητρίου (83’, 90’) και ένα ο Γεωργίου (36’). Ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους «φτεροπόδαρους» σε διάστημα έξι ημερών και ενώ μόλις τρεις είχαν πανηγυρίσει στις προηγούμενες 17 αναμετρήσεις τους στο «Αμμόχωστος» ως γηπεδούχοι. Η ομάδα του Δασκαλάκη ανέβηκε στους 38 βαθμούς και μείωσε στο -1 από τη Νέα Σαλαμίνα. Το μοναδικό γκολ της Καρμιώτισσας που αποχαιρέτησε την Α΄ Κατηγορία, πέτυχε ο Χατζηβασίλης (71’). Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, δέχθηκε συνολικά 44 τέρματα σε 11 ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ