aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής – Καρμιώτισσα 7-1: Έκανε «πάρτι» και έμεινε ζωντανός (vid)

Ερμής – Καρμιώτισσα 7-1: Έκανε «πάρτι» και έμεινε ζωντανός (vid)

Τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία διατήρησε ζωντανές ο Ερμής, που έκανε πάρτι απέναντι στην Καρμιώτισσα, της οποίας επικράτησε με 7-1, στο «Αμμόχωστος» για την ενδέκατη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο σκορ του φετινού πρωταθλήματος.

Από δύο γκολ πέτυχαν Γκάταριτς (42’, 61’), Ρουσιάς (51’, 76’) και Δημητρίου (83’, 90’) ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Γεωργίου (36’).

Ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους φτεροπόδαρους σε διάστημα έξι ημερών και ενώ μόλις τρεις είχαν πανηγυρίσει στις προηγούμενες 17 αναμετρήσεις τους στο «Αμμόχωστος» ως γηπεδούχοι. Η ομάδα του Δημήτρη Δασκαλάκη ανέβηκε στους 38 βαθμούς και μείωσε στο -1 από τη Νέα Σαλαμίνα. Το μοναδικό γκολ της Καρμιώτισσας πέτυχε ο Χατζηβασίλης (71’).

Την 21η ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ουραγός Καρμιώτισσα, η οποία παρέμεινε στους 24 βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας.

Το ματς

Με επιθετικές διαθέσεις από το ξεκίνημα μπήκε ο Ερμής, που πίεσε τη Καρμιώτισσα από πολύ νωρίς. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες πριν ο Γεωργίου στο 36’ ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Ο νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Μέιρα που χτύπησε το δοκάρι και με τον Παπλωματά εξουδετερωμένο είχε εύκολο έργο. Έξι λεπτά αργότερα (42’) και μόλις δέκα λεπτά μετά που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή ο Γκάταριτς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Ο Κροάτης επωφελήθηκε από τις κόντρες στο σουτ του Ρουσιά και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Με το… καλημέρα (51’) ο Ρουσίας τελείωσε το ματς, γράφοντας το 3-0 με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Φόλμπρεχτ. Στο 60’ ο Γκάταριτς με το δεύτερο του προσωπικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, μετά από αδυναμία στην άμυνα της Καρμιώτισσας να απομακρύνει το γύρισμα του Δημητρίου, ο Κροάτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών κατάφερε να μειώσει στο 71’ με τον Χατζηβασίλη ο οποίος κατέβασε ωραία στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Ρουσιάς στο 74’ με κοντινό πλασέ σκόραρε ξανά μετά από γύρισμα του Βάλμπορτ σε κενή εστία και έγραψε το 5-1. Με δύο όμορφα γκολ του Δημητρίου (83’ και 90’) ο Ερμής διαμόρφωσε το τελικό 7-1, το οποίο είναι και το φετινό μεγαλύτερο σκορ σε αγώνες πρωταθλήματος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης (67′ Αντωνίου), Κυριακίδης, Γαβριήλ, Δημητρίου, Γεωργίου (61′ Βάλμπορτ), Φόλπρεχτ (61′ Καϊσερλίδης), Καραγκούνης (32′ Γκάταριτς), Σιντιμπέ, Μέιρα (67′ Χατζηαντώνης), Παντελή, Ρουσιάς.

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Παπλωματάς, Χριστοφή, Καψός, Μιχαήλ, Δημητρίου (55′ Γενεθλίου), Παχίπης (62′ Λιασίης), Σουμπουνού, Κωμοδίκης, Χατζηβασίλης, Χέρσκοβιτς (46′ Χρυσοστόμου), Ρομό (46′ Ορφανίδης).

Σκόρερ: Γεωργίου 36′, Γκάταριτς 42′, 60′, Ρουσιάς 51′, 76′, Δημητρίου 83′, 90′ / Χατζηβασίλης 71′

Κίτρινες: – / Σουμπουνού, Χρυσοστόμου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή».

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος.

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

32′ Κίτρινη κάρτα στον Σουμπουνού.

32′ Γκάταριτς στη θέση του Καραγκούνη.

36′ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά ο Γεωργίου. Μετά το σουτ του Μέιρα που χτύπησε στο δοκάρι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία είχε εύκολο έργο.


42′ ΓΚΟΛ 2-0 Με τον Γκάταριτς, που επωφελήθηκε από τις κόντρες στο σουτ του Ρουσιά και από κοντά νίκησε τον Παπλωματά.


ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Ορφανίδης και Χρυσοστόμου αντί των Ρομό και Χέρσκοβιτς.

47′ Κίτρινη κάρτα στον Χρυσοστόμου για φάουλ στον Δημητρίου.

51′ ΓΚΟΛ 3-0 Με καρφωτή κεφαλιά ο Ρουσίας μετά από σέντρα του Φόλμπρεχτ σκοράρει ξανά για τους γηπεδούχους.


55′ Γενεθλίου στη θέση του Δημητρίου.

60′ ΓΚΟΛ 4-0 Με τον Γκάταριτς, με σουτ εντός περιοχής. Αδυναμία στην άμυνα της Καρμιώτισσας να απομακρύνει το γύρισμα του Δημητρίου, η μπάλα κατέληξε στον Κροάτη και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.


61′ Διπλή αλλαγή για τον Ερμή, Καϊσερλίδης και Βάλμπορτ εντός, Φόλμπρεχτ και Γεωργίου εκτός.

62′ Αλλαγή και για την Καρμιώτισσα, Λιασίδης αντί Παχίπη.

67′ Νέα διπλή αλλαγή για τον Ερμή, Αντωνίου στη θέση του Φιρινίδη (τερματοφύλακας) και Χατζηαντώνης στη θέση του Μέιρα.

71′ ΓΚΟΛ 4-1 Μειώνει η Καρμιώτισσα με τον Χατζηβασίλη, ο οποίος κατέβασε ωραία στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.


76′ ΓΚΟΛ 5-1 Σκοράρει ξανά ο Ρουσιάς με κοντινό πλασέ σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Βάλμπορτ.


83′ ΓΚΟΛ 6-1 Με διαγώνιο σουτ του Δημητρίου ο Ερμής πετυχαίνει και έκτο γκολ.


90′ ΓΚΟΛ 7-1 Ξανά με τον Δημητρίου με πολύ όμορφο σουτ.


ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ