aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕρμής – Δόξα: Κρίσιμη «μονομαχία»

Ερμής – Δόξα: Κρίσιμη «μονομαχία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Υψίστης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι για την κάτω ζώνη θα διεξαχθεί σήμερα στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Ερμής υποδέχεται τη Δόξα (18:00 Cytavision 1 & Active 107.4 και 102.5), με τις δύο ομάδες να έχουν ως κοινό στόχο τη νίκη, για τους δικούς τους λόγους. Οι «φτεροπόδαροι» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή και οι πράσινοι για να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση του β’ γκρουπ και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η απόσταση των 10 βαθμοί από τη σωτηρία που χωρίζουν τον Ερμή τη δεδομένη στιγμή είναι τεράστια. Ακόμη και να κερδίσει σήμερα τη Δόξα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, όμως οι παίκτες του Χρύση Μιχαήλ είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τα τρίποντο. Η διοίκηση προσπάθησε κατά τη διάρκεια της βδομάδας να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια με κάποιες ενέργειες. Ο Κύπριος τεχνικός πιθανόν να επιλέξει τριάδα στα στόπερ για να έχει καλύτερη ισορροπία η ομάδα στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που θα κάνει. Αν δεν δεχθεί γκολ, σίγουρα θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της να πάρει τη νίκη που είναι μονόδρομος.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σήμερα αυτόματα θα ηχήσει το καμπανάκι για σαρωτικές αλλαγές. Από πλευράς του ο Λούκας Χατζηλούκας, υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Σωτηρίου, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τού να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ