aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕρμής: «Χόρεψε» σάμπα ο Ντε Μέλο - διαιτησία με πολλά λάθη (pics/vid)

Ερμής: «Χόρεψε» σάμπα ο Ντε Μέλο – διαιτησία με πολλά λάθη (pics/vid)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Ερμής ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα και επικράτησε 2-1 επί της ΑΕΖ σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πολύ καλό ρυθμό. Οι «φτεροπόδαροι» έδωσαν συνέχεια στις νίκες, ενώ η νεοφώτιστη δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την ήττα κόντρα στην Ομόνοια, παρά τις ευκαιρίες που βρήκαν στον αποψινό αγώνα.

Νωρίς άνοιξε το σκορ η ΑΕΖ μετά το τραγικό λάθος του Στυλιανού. Ο τερματοφύλακας του Ερμή βγήκε από την εστία του ώστε να αποκρούσει σέντρα του Σακελαρίου, όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και έγινε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι’ άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Ντο Σάντος, Αντρέου και Πάγκαλο (6’, 9’ και 12’), τα σουτ των οποίων πέρασαν μόλις έξω, ενώ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Στυλιανού.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 19’ με το σουτ του Αρτάμπε να καταλήγει στα χέρια του Ταουντούλ. Στο 35ο λεπτό ο Ερμής ισοφάρισε με τον Ντε Μέλο, ο οποίος «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξαν τα δεδομένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 47’ ο Ντε Μέλο κερδίζει αμφισβητημένο πέναλτι και ο Άλμπα δίνει προβάδισμα στους «φτεροπόδαρους» με εύστοχη εκτέλεση. Στο 67’ οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε (από τον τηλεοπτικό φακό φάνηκε ότι υπήρχε παράβαση).

Δύο λεπτά αργότερα ο Πάγκαλος απειλεί με μακρινό δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Στυλιανού, ενώ στο 70’ απέκρουσε ξανά με τα πόδια σουτ του Ντο Σάντος. Στο τέλος του αγώνα η ΑΕΖ άφησε και πάλι καλές εντυπώσεις και ο Ερμής ανέτρεψε το σκορ και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ερμής θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα (26/11, 17:00), ενώ η ΑΕΖ θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση (27/11, 16:00).

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Στυλιανού, Χριστόφ, Μπενγκά, Χριστοφή, Ντε Βρίισε, Αρτάμπε, Μπάουμαν, Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα (80′ Μίλλερ), Άλμπα (71′ Σίργκι), Αλεξίου (63′ Μασίνουα).

ΑΕΖ (Αλέξης Γαρπόζης): Ταουντούλ, Σακελαρίου (45′ Αουρέλιο), Σκόπλιακ (79′ Μαμμίδης), Οζίας, Κυριάκου, Σιμονζί, Φελισιέν, Ντο Σάντος, Σάσι, Ανδρέου, Πάγκαλος (85΄ Πιτταράς).

Σκόρερ: 35′ Ντε Μέλο, 49′ Άλμπα / 1′ Σακελαρίου

Κίτρινες: 45+4′ Μπάουμαν, 72′ Σίργκι / 31′ Φελισιέν, 67′ Ανδρέου, 67΄Πάγκαλος, 76′ Σκόπλιακ, 90+2′ Σάσι

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Χρίστου Ν. Χρίστος

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ