aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕρμής - Απόλλων Λυμπιών: Συνεργασία… θέων για κοινή γυναικεία ομάδα

Ερμής – Απόλλων Λυμπιών: Συνεργασία… θέων για κοινή γυναικεία ομάδα

Ερμής Αραδίππου και Απόλλωνας Λυμπιών ανακοίνωσαν μεταξύ τους συνεργασία για τη δημιουργία κοινής γυναικείας ομάδας, μιας και η ομάδα των Λυμπιών συμμετείχε στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

«Ανακοινώνεται ότι ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου μας ήρθε σε συμφωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λυμπιών και αποφασίστηκε όπως στη νέα Αγωνιστική περίοδο συμμετάσχει γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ με την ονομασία Ερμής/Απόλλων με χρώματα στολών το κόκκινο και το μαύρο για τα εντός έδρας παιχνίδια και το κίτρινο-μπλε για τα εκτός

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά: Παύλος Κούννας (τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιων του Ερμή), Θωμάς Κλεάνθους (πρόεδρος Απόλλωνα Λυμπιών, Μιχάλης Βαρνάβα (προπονητής γυναικείας ομάδας Απόλλωνα Λυμπιών).

Πλέον δεν υπάρχουν μόνο “φτεροπόδαροι” ποδοσφαιριστές, αλλά… και “φτεροπόδαρες” ποδοσφαιρίστριες! Ερμής/Απόλλων… το new entry στο γυναίκειο ποδόσφαιρο πλέον!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ