aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕρμής: Άλλες δύο… αγγαρείες και τέλος

Ερμής: Άλλες δύο… αγγαρείες και τέλος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύο παιχνίδια έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η εφιαλτική σεζόν για τον Ερμή. Η ήττα από την ΕΝΠ (1-4) ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει ήδη, αγωνίζονται κάποιοι παίκτες που δεν ήταν βασικοί και δίνεται χρόνος σε κάποιους νεαρούς για να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Όλα αυτά έφεραν άλλη μία ήττα για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι εδώ και εβδομάδες έχουν κλείσει θέση στη Β’ Κατηγορία και ταυτόχρονα δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο κίνητρο. Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για να τελειώσει η μαρτυρική σεζόν και η ομάδα να γυρίσει σελίδα, αρχίζοντας δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν. Στην 31η αγωνιστική ο Ερμής θα αναμετρηθεί με τη Δόξα εκτός έδρας, σε ένα ακόμη παιχνίδι με την ετικέτα του μεγάλου αουτσάιντερ, ειδικά απέναντι στη Δόξα που θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Τις τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Φυλακτού και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ