aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈριξε «βόμβα» με Εγιόνγκ Ενόχ

Έριξε «βόμβα» με Εγιόνγκ Ενόχ

Μετεγγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Εγιόνγκ Eνόχ έριξε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Καμερουνέζος ανασταλτικός μέσος αγωνίστηκε πάνω από 50 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι σύλλογοι που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι οι Άγιαξ Κέιπ Τάουν, Άγιαξ, Φούλαμ, Αντάλιασπορ, Σταντάρ Λιέγης, ενώ πέρυσι είχε πέντε συμμετοχές στη Βίλεμ.

Για τους βυσσινί θεωρείται μια πολύ καλή κίνηση, αφού απέκτησαν έναν «εξάρι» με τρομερά πνευμόνια, ταχύτητα και «σκληράδα» στο παιχνίδι του, με πολύ αποτελεσματικά μαρκαρίσματα. Ο επονομαζόμενος και ως «Βερόν των φτωχών» λόγω των ομοιοτήτων στο στυλ με τον Αργεντινό άσο, η αλήθεια είναι ότι… πολλές φορές το παρακάνει και υποπίπτει σε συχνά φάουλ και κάρτες, αλλά η παρουσία του μόνο αδιάφορη δεν είναι! Δεν φοβάται να δοκιμάσει τα πόδια του, επιλέγει συνήθως την κοντινή πάσα και παρότι δεν είναι ψηλός (1.72), δεσπόζει στη μεσαία γραμμή.

Αβαλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Καμερουνέζο με Ολλανδικό διαβατήριο Eyong Enoh. Ο αμυντικός χαφ από το Καμερούν με περισσότερες από 50 συμμετοχές στην εθνική και τεράστια καριέρα σε Φούλαμ, Άγιαξ και Στάνταρ Λιέγης ήρθε στην Κύπρο πέρασε τις εξετάσεις, υπέγραψε με την ομάδα μας και επέστρεψε στην Ολλανδία. Ο Enoh θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την ερχόμενη Δευτέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ