aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έρευνα για «στημένο» παιχνίδι

Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση πια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τουλάχιστον τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, στις αγωνιστικές στο τέλος του πρωταθλήματος που κρίνουν τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία κάτι… ύποπτο συμβαίνει.

Όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της ιβηρικής χώρας, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ερευνά το ενδεχόμενο να ήταν στημένη η αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τη Βιγιαρεάλ για την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν. Η ομάδα από το Χιχόν επικράτησε με 2-0 και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία σε βάρος της Χετάφε και της Ράγιο Βαγιεκάνο που έπεσαν.

Το γεγονός ότι ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνιο, παρέταξε την ομάδα του με επτά παίκτες από τις ακαδημίες κίνησε τις υποψίες. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ, η απομάκρυνση του 51χρονου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ μόλις λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου είχε ενημερωθεί για την έρευνα και σε ένδειξη καλής θέλησης προς της Λίγκα «θυσίασε» τον προπονητή της.

sporting-villareal_19_xoptimizadax

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ