aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈρχονται κάμερες, άλκοτεστ και νάρκοτεστ στα γήπεδα

Έρχονται κάμερες, άλκοτεστ και νάρκοτεστ στα γήπεδα

Το απόγευμα από την υπουργό Δικαιοσύνης θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα από την κυβέρνηση θα περιλαμβάνεται η τοποθέτηση συστημάτων παρακολούθησης σε αγωνιστικούς χώρους, καθώς επίσης και η τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας για διενέργεια άλκοτεστ και νάρκοτεστ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνεδρία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχόλησε το Υπουργικό Συμβούλιο ήταν μια διεξοδική συζήτηση για τα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση ως προς την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Αυτό το ζήτημα απασχόλησε σε μεγάλη έκταση το Υπουργικό Συμβούλιο, ανταλλάχθηκαν απόψεις. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την υπουργό Δικαιοσύνης, μελέτησαν και την έκθεση γεγονότων και αφού η Υπουργός έχει διατάξει τη διοικητική έρευνα για να διερευνηθούν πιθανές παραλείψεις ή λάθη από πλευράς Αστυνομίας, θα ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα μέτρα από την Υπουργό Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ