aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈρχεται ο Βραζιλιάνος Γουέσλι Ντίας και δηλώνει πανευτυχής

Έρχεται ο Βραζιλιάνος Γουέσλι Ντίας και δηλώνει πανευτυχής

Ο Γουέσλι Ντίας θα αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ερμή Αραδίππου, όπως γνωστοποιείται σε διάφορες βραζιλιάνικες ιστοσελίδες (κλικ εδώ). Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται και ως δεξιός ακραίος αμυντικός και αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο εφόσον ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες… ταξιδιωτικές λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο Γουέσλι έχει παίξει και στο παρελθόν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Εστορίλ Πορτογαλίας την σεζόν 2017-18. Τις υπόλοιπες του σεζόν, τις πέρασε ποδοσφαιρικά στην χώρα του. Ο Γουέσλι προσβλέπει σε μία υπέροχη σεζόν όπως δηλώνει και είναι χαρούμενος που θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα μετακομίσει στην Κύπρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει με τον Ερμή. Θα εργαστώ σκληρά για να διακριθώ στο κλαμπ και στο ποδόσφαιρο της χώρας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό τον νέο μου σταθμό και ελπίζω να είναι ξεχωριστή η σεζόν για μένα και το κλαμπ. Θα παλέψω για να επιτύχω τους στόχους μου τους επόμενους μήνες», είπε.

«Θα φτάσω συγκεντρωμένος και αισιόδοξος για να κάνω εξαιρετική δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι η προσαρμογή δεν θα είναι πρόβλημα. Θα αφιερωθώ στο μέγιστο για να επιτύχω τους στόχους μου και γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Έχω πολλά κίνητρα και θέλω ο Ερμής να τερματίσει σε μία εξαιρετική θέση», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ