aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈρχεται ο Ντιανέ, πάει για άλλους δύο

Έρχεται ο Ντιανέ, πάει για άλλους δύο

Μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται ο Μοντού Ντιανέ, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό και απομένει το τυπικό μέρος για να κλείσει η μετεγγραφή του. Η άφιξή του στη χώρα μας θα φέρει τη γνωστή διαδικασία, με τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια το πέσιμο των υπογραφών.

Ο Σενεγαλέζος θα ενσωματωθεί στις τάξεις των μαυροπρασίνων και θα κλείσει την εκκρεμότητα με την απόκτηση σέντερ μπακ. Οι κινήσεις με στόχο την ενίσχυση όμως δεν σταματούν με την προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Ο Γιώργος Πετράκης κάνει την προσπάθειά του για κλείσιμο εξτρέμ, ενώ επιθυμεί και απόκτηση αριστερού μπακ, που θα εκπληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα με ποδοσφαιριστή του καταλόγου Β.

Από εκεί και πέρα, με πρωινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή πρεμιέρα με τον Άρη στο ΓΣΠ (19:00). Από τις τάξεις της ομάδας του Τακτακαλά δεν αναφέρονται προβλήματα και, συνεπώς, ο Ελλαδίτης προπονητής θα έχει πλούσιες επιλογές για να κατασταλάξει στο πλάνο του.

Η διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας ευελπιστεί σε όσο το δυνατό μαζικότερη προσέλευση στο πρώτο ματς της σεζόν, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη στήριξη οι ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους για την πρώτη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ