aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈρχεται η «καθαρή» UEFA να «καθαρίσει» την ΚΟΠ

Έρχεται η «καθαρή» UEFA να «καθαρίσει» την ΚΟΠ

Το 2011 ο τότε πρόεδρος της UEFA και πρώην μεγάλος Γάλλος ποδοσφαιριστής Μισέλ Πλατινί καθαιρέθηκε για υπόθεση διαφθοράς. Ήταν ένα γερό πλήγμα για τη ζάμπλουτη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και όλη τη μαφιόζικη φιλοσοφία του αθλήματος.

Ο Πλατινί τιμωρήθηκε και με έξι χρόνια από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ενώ τον Ιούνιο συνελήφθη από τη γαλλική Αστυνομία σχετικά με υπόθεση δωροληψίας με σκοπό την ανάθεση της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Προκλήθηκε μεγάλος σάλος, μα πρόσκαιρος, καθώς η UEFA ζει και βασιλεύει ακόμα εις βάρος του λαϊκού αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο.

Τώρα κλιμάκιο της ίδιας ομοσπονδίας έρχεται στην Κύπρο για να διερευνήσει τα περί ύποπτων στοιχηματικών δραστηριοτήτων. Κι αυτό παρουσιάζεται ως τεραστίων διαστάσεων μέτρο αντίδρασης στο σκάνδαλο που ονομάζεται «κυπριακό ποδόσφαιρο». Κατά τα άλλα, έσπασε το φράγμα των 100.000 η Κάρτα Οπαδού και οι χούλιγκαν απομακρύνθηκαν. Ζήτω!

ΑΛ. ΜΙΧ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ