aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έρχεται για να βάλει υπογραφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το τυπικό μέρος της απόκτησης του Έλσον Χόι (φωτό) έχει μείνει στον Ερμή. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Κύπρο και με το που θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση. Ο Χόι είναι διεθνής ακραίος επιθετικός από το Κουρακάο.

Είναι 24 χρόνων και η θέση του είναι κυρίως στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, και έχει αρκετές παραστάσεις από το ολλανδικό πρωτάθλημα, μιας και αγωνίστηκε στη Ναϊμέγκεν για τρία χρόνια, έχοντας 75 συμμετοχές και εννέα γκολ. Είχε πέρασμα από τη Βίμποργκ Δανίας, ενώ στη λήξασα σεζόν είχε γεμάτη σεζόν σε Ναϊμέγκεν (13 συμ. / 1 γκολ) και Βόλενταμ (14 συμ./3 γκολ).

Σχετικά με την προετοιμασία, η ήττα στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ (0-1) έφερε προβληματισμό στις τάξεις του Ερμή και εκνεύρισε τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο. Όχι γιατί η ομάδα ηττήθηκε, αλλά πολύ περισσότερο για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Η ομάδα της Αραδίππου δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και σίγουρα με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ακόμη βέβαια είναι νωρίς για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία και η εικόνα που όλοι θέλουν, και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί δουλειά και χρόνος. Ο πρόεδρος του Ερμή όμως είδε και κάποια άλλα στοιχεία που δεν του άρεσαν, όπως η αδιαφορία από κάποιους. Μάλιστα, δεν έφυγε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, αλλά μπήκε στο λεωφορείο της αποστολής και τα έψαλλε στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ