aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιβλητικές προκρίσεις για Δόξα και Εθνικό

Επιβλητικές προκρίσεις για Δόξα και Εθνικό

Με επιβλητικά σκορ πέρασαν στη φάση των «16» του κυπέλλου Δόξα και Εθνικός Άχνας, που επικράτησαν του Ακρίτα Χλώρακας (5-1) και Αχυρώνα Λιοπετριού (4-0) αντίστοιχα.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τους φιλοξενούμενους, χάρις σε γκολ του Πελεγκρίνι (26’) έφτασε εύκολα στην πρόκριση. Αρχικά ισοφάρισε στο 37’ με τον Χάρη Κυριάκου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (41’) ο ίδιος με το δεύτερο προσωπικό γκολ του ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ρομάριο (53’), Μπένι (61’) και Τζιτζανί (90’) ανέβασαν το σκορ στο 5-1.

Σαν «θύελλα» πέρασε από το «Τάσος Μάρκου» η ομάδα της Άχνας. Από νωρίς (20’) η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κουμή, ενώ στην επανάληψη «καθάρισε» το ματς και την πρόκριση. Ο Κουμή σκόραρε εκ νέου στο 55’, με τον Κυπριανού δύο λεπτά αργότερα (57’) να «τελειώνει» το ματς. Ο Ζάκπα στο 75’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ