aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιβεβαιώνεται η πρόβλεψη για Ζαχίντ

Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη για Ζαχίντ

Όσοι δήλωναν ετοιμότητα να στοιχηματίσουν πως ο Γκάγιας Ζαχίντ θα πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου επιβεβαιώνονται. Φθάσαμε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν δεν δείχνει διατεθειμένος να βιαστεί υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας.

Απολαμβάνει διακοπές αφήνοντας τη δουλειά για την εξεύρεση της νέας του ομάδας στο γραφείο «Keypass AS» που τον εκπροσωπεί. Δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη λέχθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ζαχίντ, οι πληροφορίες ήθελαν και την Ομόνοια να έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη, όμως φαίνεται πως τα χρήματα που προσφέρονται από Κύπρο δεν τον δελεάζουν.

Θα ψαχθεί σε άλλες αγορές και εφόσον δεν βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί πιθανόν να ανοίξει εκ νέου τον φάκελο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ