aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπιβεβαιώνει για Κατελάρη η ΑΕΚ, τα δεδομένα με Λαρένα

Επιβεβαιώνει για Κατελάρη η ΑΕΚ, τα δεδομένα με Λαρένα

Την κατάθεση προσφοράς στην Ομόνοια για απόκτηση του Φάνου Κατελάρη επιβεβαιώνει μετά την Ομόνοια και η ΑΕΚ. Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου τόνισε την πρόθεση της ΑΕΚ να αυξηθεί το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα, ενώ για την περίπτωση Λαρένα, επεσήμανε ότι δεν έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κάσες: «Κλείσαμε ένα κομμάτι στο μετεγγραφικό μέτωπο, είναι για 1+1 χρόνο το συμβόλαιο με τον Νάτσο Κάσες. Περιμένουμε από τον ποδοσφαιριστή να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το βασικό, δεν θα βιαστούμε για τις επόμενες κινήσεις στην ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος δεν ολοκληρώνεται τώρα αλλά σε δύο μήνες. Στην ΑΕΚ θα γίνουν λίγες στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες».

Για τον Κατελάρη: «Είναι αλήθεια ότι έχει υποβληθεί μια πρόταση, όμως, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Από μας υπάρχει η πρόθεση για να αυξήσουμε το κυπριακό στοιχεία στην ομάδα. Είναι κάτι που θα επιδιώξουμε, το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής».

Για Λαρένα: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι. Να περιμένει ο κόσμος και θα μάθει μέσω επίσημης ανακοίνωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ