aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Επιθετικός από την Κύπρο υπογράφει στον Παναθηναϊκό των Ρόκα - Δώνη»

«Επιθετικός από την Κύπρο υπογράφει στον Παναθηναϊκό των Ρόκα – Δώνη»

Σενάριο φαντασίας ή πραγματικότητα; Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ρίξει δίκτυα στην Κύπρο και είναι σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με τους πράσινους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το όνομα του παίκτη δεν καταγράφεται. Η αγορά της Κύπρου σαφώς δεν αφήνει αδιάφορο τους Ρόκα και Δώνη, όμως το κατά πόσο ισχύει το συγκριμένο ρεπορτάζ θα το δείξει ο χρόνος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός. Και ο Τσάβι Ρόκα δείχνει πως κατέχει πολύ καλά την τέχνη του μεταγραφικού “μαγειρέματος”. Οι στοχευμένες – ποιοτικές κινήσεις στο παζάρι του Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με την άφιξη του Καρλίτος στο Κορωπί που άνοιξε τον καλοκαιρινό «χορό» των μεταγραφών για τους πράσινους, επιβεβαιώνουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι ένας πρώτης τάξεως…μάγειρας.

Πάμε τώρα και στο… ζουμί: τα μετεγγραφικά μανίκια του Ρόκα δεν κατέβηκαν με την ολοκλήρωση του χειμερινού παζαριού. Παραμένουν σηκωμένα και σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν το deal του επόμενου… Καρλίτος.

Στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μεταγραφικό ιθύνοντα νου του “τριφυλλιού” δεν κυκλοφορεί ελεύθερος, όπως συνέβαινε με τον Ισπανό επιθετικό έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Αλ Ουάντα.

Ο ποδοσφαιριστής που μπήκε στο “σημάδι” του Ρόκα αγωνίζεται στην Κύπρο (την αγορά της οποίας παίζει στα… δάχτυλα ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» από την παλαιότερη θητεία του στην ΑΕΚ Λάρνακας) και το καλοκαίρι υπάρχει η δυνατότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες κουβέντες έχουν ήδη γίνει και το νερό μπήκε στο αυλάκι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας πριν από το κλείσιμο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ