aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕπιθετικός από τη χώρα του τανγκό

Επιθετικός από τη χώρα του τανγκό

Νέα μετεγγραφική κίνηση ετοιμάζει η ΑΕΖ Ζακακίου. Η νεοφώτιστη ομάδα είναι έτοιμη να εντάξει στο ρόστερ της τον Φρανσίσκο ντι Φράνκο. Πρόκειται για 21χρονο (28.1.2995) επιθετικό της Μπόκα Ζούνιορς, που από χθες δηλώνει παρών στις προπονήσεις της ΑΕΖ.

Με την προσθήκη του ύψους 1.70μ. Αργεντινού επιθετικού θα συμπληρωθεί το ρόστερ των πρασίνων. Θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση, με τον νεαρό Φράνκο να προέρχεται από την ακαδημία μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι Μπόκα Ζούνιορς.

Είναι βραχύσωμος ποδοσφαιριστής, με την ταχύτητα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Ως γνωστόν, η ΑΕΖ προχώρησε το Σάββατο και στην απόκτηση του Καμερουνέζου Ιμπραχίμ Βαλιντζό, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Εξάλλου, η ΑΕΖ θα δώσει δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια στο τέλος της βδομάδας. Την Παρασκευή θα φιλοξενήσει στο Κοινοτικό Στάδιο Ζακακίου τον ΑΠΟΕΛ (18:00) και ακολούθως, το Σάββατο, την Ομόνοια (17:45).

Ο τεχνικός της ΑΕΖ θα έχει την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του, τρεις βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ