aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Επίθεση» ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σε Θύρα 9 με προκλητική χειρονομία παίκτριας της Ομόνοιας

«Επίθεση» ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σε Θύρα 9 με προκλητική χειρονομία παίκτριας της Ομόνοιας

Φωτογραφία που παρουσιάζει παίκτρια του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας να χειρονομεί προς την εξέδρα της ΑΕΛ στο παιχνίδι που σημαδεύτηκε με ντροπιαστικά επεισόδια, παρουσιάζουν οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν τοποθετείτε για το παιχνίδι που αμαυρώθηκε με επεισόδια, αλλά βάλει κατά της Θύρας 9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αν και ήμασταν ξεκάθαροι για τα όσα έγιναν την Κυριακή και δεν σκοπεύαμε να τοποθετηθούμε ξανά, αλλά αναγκαζόμαστε γιατί στο πέρασμα του χρόνου μόνο τα γραπτά μένουν.

Αίσχος και ντροπή έχουμε να πούμε για τη τοποθέτηση της Θύρα 9 που πιάνει στο στόμα της τη ΘΥΡΑ 3 για γεγονότα που δεν ήταν παρών, απλά και μόνο για να πουλήσει μούρη από το πουθενά και να δώσει επιπλέον τροφή στην προπαγάνδα.

Τολμάτε εσείς ρε να μας κουνήσετε το δακτυλάκι σας για τα θέματα του τρομονόμου, όταν  ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που στέκει ακόμα αυτό το έκτρωμα είναι γιατί ο κόσμος της πρώην ομάδας σας, έτρεξε τόσο έντονα και κατά χιλιάδες να στηρίξει το έργο το δήθεν ιδεολογικών του εχθρών;

Έχετε τα μούτρα να μας πείτε για την κάρτα εμάς που ο αριθμός των εισιτηρίων μας  στην Ανατολική σε αγώνες που εφαρμόζεται ο τρομονόμος, ακόμα και ημιτελικούς και παιχνίδια κορυφής, δεν έχει καν πλησιάσει τον κόσμο που είχαμε σε ένα παιχνίδι των u19 χωρίς κάρτα οπαδού; Για τα κλειστά τι να πούμε; Όσος κόσμος παρευρέθηκε χωρίς κάρτες σε μια φιλική τιμητική συνάντηση για τον καλαθοσφαιριστή μας Γιώργο Παλάλα  δεν παρευρέθηκε σε ολόκληρα πρωταθλήματα των κλειστών.

Πώς μπορείτε να κάνετε τους κριτές, όταν η πρώην ομάδα σας ή όπως θέλετε πέστε τη σας αντικατέστησε με τη μεγαλύτερη ευκολία και ανενόχλητη στήνει νέους συνδέσμους και πυρήνες χωρίς συνέπειες, όταν όλα τα υπόλοιπα γήπεδα είναι νεκρά, δυσκολεύοντας από την πρώτη στιγμή ακόμα περισσότερο τον αγώνα;

Πώς μπορείτε να μιλάτε για τις προσπάθειες των τμημάτων του φουτσαλ για την κάρτα, τη στιγμή που ο εκπρόσωπος του δικού σας τμήματος από την αρχή ήταν αρνητικός και δημιουργεί εμπόδια για να ανοίξει το άθλημα και πάλι στον κόσμο (υπάρχουν καταγεγραμμένα πρακτικά και γραπτές συνομιλίες);.

Πως μπορείτε να μιλάτε για κοινούς αγώνες σωματείων και τμημάτων, όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΠ, στη κοινή μας συνάντηση ξεκαθάρισε τις θέσεις της κάθε ομάδας; Ξέρετε και ξέρουμε.

Και για να τελειώνουμε εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε νηπιακού επιπέδου συζητήσεις περί σκηνικών. Το ποιος είναι  διαχρονικά ο ΑΕΛίστας το γνωρίζει όλη η Κύπρος, μιλούν τα γεγονότα, εδώ και δεκαετίες. Η ιστορία δεν γράφεται με φανφάρες. Όσες φορές ετσιάττισε είδαμε ποιος άντεξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ