aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕπίθεση που θα βγάζει «φωτιές»

Επίθεση που θα βγάζει «φωτιές»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο είναι στον Ερμή. Μια ομάδα που θα είναι ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη εξάδα, όπως είπε εξάλλου προσφάτως και ο Λούκας Φανιέρος.

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, οι «φτεροπόδαροι» πιστεύουν ότι μπορούν να το πράξουν και ήδη κάποιες κινήσεις τους στη μετεγγραφική σκακιέρα λένε από μόνες τους πάρα πολλά.

Όπως είναι για παράδειγμα η πολύ πιθανή ενίσχυση με τον Ιφεάνι Ονίλο. Ενός ποδοσφαιριστή που τη σεζόν 2014-15 σημείωσε 15 τέρματα αγωνιζόμενος στον Ερμή. Να μην ξεχνάμε ότι στο ρόστερ της ομάδας διατηρείται και ο Κεϊτά, ο οποίος πέρσι «είδε» 13 φορές δίχτυα.

Αν έρθει και ο Τιάγκο που μπορεί επίσης να βοηθήσει στο σκοράρισμα (τη σεζόν 2014-15 σημείωσε 10 τέρματα με τον Οθέλλο), τότε υπολογίζεται ότι επιθετικά ο Ερμής θα είναι πολύ πιο δυνατός σε σχέση με τη λήξασα αγωνιστική περίοδο. Συν τοις άλλοις, αναμένεται να αποκτηθεί και ο Ντεμέλο Ίμπσον που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν αγωνιζόμενος σε Αγία Νάπα και Πάφο!

Ο Νίκος Παναγιώτου, μαζί με τον Σκεύο Χρίστου, προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας καλούνται να βρουν τον παρτενέρ του Σίργκι, όπως φυσικά και αξιόλογους παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ιάκωβου Καμμένου από τον Ερμή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον Ιάκωβο Καμμένο για την προσφορά του στην ομάδα στα τόσα χρόνια και που ήταν πάντα δίπλα της. Η αίτησή του να αποχωρήσει έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ