aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπίθεση 10 ατόμων σε 19χρονο μετά το Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, μια σύλληψη

Επίθεση 10 ατόμων σε 19χρονο μετά το Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, μια σύλληψη

Με διάφορα περιστατικά βίας σημαδεύτηκε ο χθεσινοβραδινός ποδοσφαιρικός αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και στην κατάσχεση ενός σακιδίου με βεγγαλικά, τα οποία εντοπίστηκαν εντός σταδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 19χρονος οπαδός, που αναχωρούσε με το αυτοκίνητο του, από το στάδιο, δέχθηκε επίθεση από ομάδα δέκα αγνώστων, οπαδών της αντίπαλης ομάδας. Οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του 19χρονου, ενώ επιτέθηκαν και στον ίδιο κτυπώντας τον, στο πρόσωπο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση δοντιών άνω και κάτω γνάθου. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Παράλληλα, κατά τους ελέγχους της Αστυνομίας στο στάδιο, πριν από τον αγώνα, εντοπίστηκε στο χώρο των αποχωρητηρίων, στις κερκίδες του σταδίου, κρυμμένο μέσα στο ψευδοτάβανο, ένα σακίδιο. Εντός του υπήρχαν 53 καπνογόνα και εννιά φωτοβολίδες, τα οποία παραλήφθηκαν από την Αστυνομία.

Κατά την άφιξη των οπαδών των δύο ομάδων στο στάδιο, οπαδοί της μιας ομάδας κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των οπαδών της άλλης ομάδας. Επενέβησαν άμεσα, μέλη της Αστυνομίας και με τη χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος, η τάξη αποκαταστάθηκε.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, στις εισόδους του σταδίου, ανακόπηκε για έλεγχο 20χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα τσιγάρο με κάνναβη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Με τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της μίας ομάδας έσπασαν αριθμό καθισμάτων της κερκίδας και τα έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ προκάλεσαν ζημιές στους τοίχους του σταδίου.

Επίσης, κατά την αποχώρηση των οπαδών, εκτός του περιφραγμένου χώρου του σταδίου, σημειώθηκαν επεισόδια από οπαδούς και των δύο ομάδων. Σε διάφορα σημεία της περιοχής τέθηκαν φωτιές οι οποίες κατασβέστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά από επέμβαση της Αστυνομίας. Κατά τα επεισόδια προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε όχημα της Αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ