aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπιστρέφουν μετά το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και τα εξόφθαλμα λάθη που ακολούθησαν

Επιστρέφουν μετά το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και τα εξόφθαλμα λάθη που ακολούθησαν

Μετά από ένα μήνα ή αν προτιμάτε καλύτερα, μετά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια που διεξήχθη στις 26 Δεκεμβρίου 2021 (ματς της 11ης στροφής που είχε διακοπεί στο 15΄), οι ξένοι διαιτητές στο VAR επιστρέφουν στα κυπριακά γήπεδα. Εξέλιξη που ήλθε να επιβεβαιώσει το προχθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy.

Στο σημερινό ματς Πάφος FC – Απόλλων, λοιπόν, ο Λόπες Μαρτίνς Τιάγκο Μπρούνο θα δίνει τα «φώτα» του στον διαιτητή Μενέλαο Αντωνίου. Αύριο, ο επίσης Πορτογάλος Καρβάλιο Νόμπρε Αντόνιο Εμάνουελ θα βρίσκεται στο ΓΣΠ, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, με διαιτητή τον Κυριάκο Χριστοδούλου. Ο ίδιος VARίστας θα είναι μεθαύριο στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωση, βοηθώντας εκεί που πρέπει τον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Τα συνεχόμενα και εξόφθαλμα λάθη, βλέπετε, δεν άφηναν κανένα πλέον περιθώριο στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλορατ Μάζιτς, να πράξει διαφορετικά. Η κάθοδος ξανά ξένων διαιτητών στο VAR κρίθηκε επιβεβλημένη, προσδοκώντας άπαντες ότι θα μειωθούν τούτη τη φορά τα λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ