aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕπιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος η ΕΝΠ

Επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος η ΕΝΠ

Τέσσερις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη κυπέλλου (3-2) επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ένωση Νέων Παραλιμνίου επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο. Θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά την ίδια αντίπαλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, μόνο τρεις ημέρες πριν από την τρίτη σερί μεταξύ τους αναμέτρηση σε διάστημα μίας εβδομάδας (η ρεβάνς στο «Τάσος Μάρκου» είναι ορισμένη την ερχόμενη Τετάρτη).

Οι βυσσινί, όμως, θα αφήσουν για σήμερα στην άκρη το κύπελλο, καθώς μετά την ήττα από τη Δόξα στην προηγούμενη αγωνιστική έχουν ανάγκη το τρίποντο, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Η αποστολή ασφαλώς παρουσιάζει υψηλό βαθμό δυσκολίας, στην έδρα μίας «πληγωμένης», μεγάλης αντιπάλου. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Κάριτ Φελκ θα προσπαθήσουν και σήμερα να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Το δίλημμα για τον Μπόρις Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν αισθάνθηκε καλύτερα, μετά τον μυϊκό τραυματισμό του στον ώμο, που προκλήθηκε στο ματς κυπέλλου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με την Ανόρθωση. Έτσι, ο Κάριτ Φελκ θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη «Μεγάλη Κυρία» ή αν θα τον προφυλάξει για τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ