Επιστρέφει στην ΑΕΚ για να μείνει ο Αντωνιάδης!

Κρίνεται απαραίτητος, συναντήσεις Κόντε με παίκτες...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μάριου Αντωνιάδη στον Απόλλωνα και έτσι, στη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελέσει εκ νέου «κομμάτι» του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΚ. Το νεότερο που προκύπτει είναι πως ο 30χρονος αμυντικός θα επιστρέψει για να μείνει στους Λαρνακείς. Δηλαδή, δεν τίθεται θέμα να δοθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Το συμβόλαιο του δυναμικού ποδοσφαιριστή εκπνέει τον Μάιο του 2021 και κρίθηκε από τον τεχνικό διευθυντή, Αρνάλ Κόντε, πως μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες τη νέα σεζόν. Εξάλλου, όταν κρίθηκε… περιττός το περασμένο καλοκαίρι, ο Ισπανός δεν βρισκόταν στην ΑΕΚ, όπως ασφαλώς και ο προπονητής Νταβίδ Κανέδα, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα της Λάρνακας.

Από εκεί και πέρα, ο Αρνάλ Κόντε ξεκίνησε τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι τέλος του μήνα. Αναφερόμαστε στους Έκτορ Χέφελ, Απόστολο Γιάννου, Ακοράν, Λουίς Σάστρε και Ντάνιελ Μοϊσόφ. Στόχος είναι τα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό ώστε να γνωρίζουν στην ΑΕΚ προς τα πού θα κινηθούν μετεγγραφικά. Ήδη, αποχώρησε ο Τέτε. Επίσης, εκπνέει ο δανεισμός των Χοσέ Ναράνχο και Φακούντο Γκαρσία, οπότε θα προκύψει απόφαση όσον αφορά στις διαδικασίες παραμονής ή όχι στην ομάδα. Δανεικοί δόθηκαν τον Ιανουάριο οι Νάτσο Κάσες και Ραούλ Ρουίθ, παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο και του χρόνου.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές, εν τω μεταξύ, αναζητούν πτήσεις για να «πετάξουν» στην πατρίδα τους. Βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, την ίδια ώρα όμως που δεν μπορούν να γνωρίζουν το πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο, καθώς δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες για τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία της ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ