aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιστολή ΠΑΣΠ για αλλαγή ημέρας του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, οι ημερομηνίες που θέλουν οι...

Επιστολή ΠΑΣΠ για αλλαγή ημέρας του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, οι ημερομηνίες που θέλουν οι παίκτες

Με επιστολή που απέστειλε στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ζητά την αλλαγή της ημερομηνίας συνέχισης του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, ο οποίος ορίστηκε για τις 26 Δεκεμβρίου (Κυριακή), μετά την διακοπή του στο 17ο λεπτό.

Όπως αναφέρεται, η επιστολή στάλθηκε κατόπιν οδηγιών των ποδοσφαιριστών των δύο «αιωνίων», οι οποίοι ζητούν αλλαγή στην ημερομηνία και αναφέρουν ως εναλλακτικές ημέρες για τη συνέχιση του ντέρμπι τις 29/12 (Τετάρτη) ή 30/12 (Πέμπτη) ή ακόμα και νωρίς στις 31/12 (Παρασκευή).

Η επιστολή:

Ενεργώντας κατόπιν οδηγιών των ποδοσφαιριστών τόσο της Ομόνοιας όσο και του ΑΠΟΕΛ, επικοινωνούμε μαζί σας για να μεταφέρουμε αίτημα των ποδοσφαιριστών όπως αναβληθείς αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, αντί του ορισμού του στις 26 Δεκεμβρίου του 2021, να οριστεί στις 29/12 ή 30/12 ή νωρίς το απόγευμα στις 31/12.

Η 29η Δεκεμβρίου αποτελεί επιλογή και εναλλακτική ημερομηνία από την ίδια την ΚΟΠ μέσα από τον αρχικό προγραμματισμό που είχε σταλθεί σε όλους στις 15/06/2021.

Επαναλαμβάνουμε ότι η θέση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων είναι ότι δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ