aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστολή Ανόρθωσης στην ΚΟΠ για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Επιστολή Ανόρθωσης στην ΚΟΠ για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση υπερκέρασε έστω δύσκολα το εμπόδιο της Καρμιώτισσας (1-0) και εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες βαθμών που είχε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Έτσι, η «Κυρία» μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα τα Θεοφάνεια να διεξάγεται ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον νικητή να «στρογγυλοκάθεται» στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Το pre game του ντέρμπι άρχισε από νωρίς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Αμμοχώστου έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ, στην οποία αιτείται να οριστούν ξένοι διαιτητές τόσο στο γήπεδο, όσο και στο VAR.

Η… μπάλα πάει φυσικά στον αρχιδιαιτητή, Ντομένικο Μεσσίνα, ο οποίος κρατά και το μαχαίρι και το καρπούζι. Εννοείται πως πρόκειται για παιχνίδι με τεράστιο υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα ήταν ευτύχημα εάν η διαιτησία σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ