aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕπιστολή 10 σωματείων στην ΚΟΠ, συνάντηση για τροποποίηση του νόμου

Επιστολή 10 σωματείων στην ΚΟΠ, συνάντηση για τροποποίηση του νόμου

Διαβούλευση μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της ΚΟΠ θα γίνει τις επόμενες μέρες με στόχο την τροποποίηση του νόμου για το μητρώο φιλάθλων. Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου 10 από τα 12 σωματεία Α’ Κατηγορίας έστειλαν επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία εκφράζουν τις θέσεις τους για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Απάντησαν 10 από τα 12 σωματεία στην ΚΟΠ και η Ομοσπονδία διαβίβασε τις απαντήσεις των σωματείων όπως αυτές διατυπώθηκαν στην επιστολή κοντά μας. Ετοιμάζουμε επιστολή στην ΚΟΠ για να ζητήσουμε διαβούλευση για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μία πρόταση η οποία θα είναι αποδεκτή από όλους. Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να συμφωνήσουμε ότι θα τηρείται μητρώο αρχείο στο οποίο δεν θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση η Αστυνομία. Και να απαιτείται για παράδειγμα η έκδοση δικαστικού διατάγματος. Αυτό το πράγμα το είχαμε πει από την αρχή το δήλωσε μάλιστα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός τέτοιος όρος.

Ετοιμάζουμε επιστολή στην ΚΟΠ ζητώντας να γίνει μία διαβούλευση για να αποκρυσταλλωθεί όσο το δυνατό καλύτερα στο πλαίσιο των όσων έχουμε πει μία πρόταση με βάση την οποία θα ετοιμάσουμε τροποποίηση του σχετικού νόμου. Υπάρχουν οι σκέψεις των σωματείων, αλλά το κάθε σωματείο εξέφρασε τη δική του άποψη. Δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ τους. Είναι ανοικτό το ζήτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ