Ποδοσφαιριστής της Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα είναι και επίσημα ο Βασίλης Παπαφώτης. Ο Κύπριος μέσος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ μετά από θητεία έξι χρόνων και μετακομίζει στην ομάδα του Ύψωνα, η οποία αποτελεί τον τέταρτο κυπριακό σταθμό του Παπαφώτη, μετά τον ΑΠΟΕΛ, τη Δόξα και ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η KRASAVA ΕΝΥ Ύψωνα ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Παπαφώτη για ένα χρόνο. Ο 30χρονος Βασίλης που αγωνίζεται κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή, αγωνιζόταν τα τελευταία 6 χρόνια στην ΑΕΛ Λεμεσού καταγράφοντας 119 συμμετοχές και 8 γκολ.
Αγωνίστηκε επίσης στην Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ έχοντας 11 παρουσίες στην αντρική ομάδα. Με την Εθνική Ανδρών έχει 1 συμμετοχή, έχοντας παρουσίες και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία‘.














