Επίσημο: «Λουκέτο» της ΚΟΠ σε όλες τις διοργανώσεις εκτός Α’ Κατηγορίας

kop cfa

Την αναστολή όλων των διοργανώσεων πλην της Α΄Κατηγορίας ανακοίνωσε η ΚΟΠ μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να διεξάγονται προπονήσεις υπό όρους και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα σε όλες τις επαρχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά από σημερινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια του Διατάγματος που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, που αφορά την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου εκτός της Α’ Κατηγορίας και των αγώνων των Εθνικών ομάδων, αφού δεν της δίνεται άλλη δυνατότητα, αποφάσισε όπως μέχρι τις 30.11.2020 που ισχύει το παρόν διάταγμα, να ανασταλούν όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας, Γ’ Κατηγορίας, Νέων, Παίδων, Πρωταθλήματα Κοριτσιών, Γυναικείο, Futsal και Grassroots.

Γίνονται προσπάθειες για να διεξάγονται προπονήσεις υπό όρους και σύμφωνα πάντα με τα πρωτοκόλλα σε όλες τις επαρχίες, ούτως ώστε μετά τις 30 Νοεμβρίου, να μπορούν να επαναρχίσουν κανονικά τα Πρωταθλήματα.

Η Ομοσπονδία θα παρακολουθεί την κατάσταση και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις αναφορικά με την περίοδο μετά τις 30.11.2020».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ