aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥEπίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι Απόλλων - ΑΕΛ, δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία

Eπίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ, δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία

Aποδεκτό έγινε το αίτημα του Απόλλωνα για αναβολή του ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (3/1). Αιτία για την τρίτη αναβολή αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του 2022 ο κορωνοϊός. Έτσι, μετά τα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ανόρθωση – Άρης θα διεξαχθεί αργότερα και το ντέρμπι της Λεμεσού. Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ σημειώνεται πως η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο προγραμματισμένος για σήμερα (03/01) αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μετά από αίτημα του Απόλλωνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα Covid-19 σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α του Απόλλωνα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αρχικά ο αγώνας.

Διαβάστε επίσης: 15η αγωνιστική: Απέμειναν 2+1 ματς και αυτά υπό προϋποθέσεις…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ