aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗEπίσημο: Αναβλήθηκε το Ανόρθωση - Άρης, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Eπίσημο: Αναβλήθηκε το Ανόρθωση – Άρης, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Mετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Άρη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν ορισμένη να διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΠ αιτία της αναβολής είναι τα κρούσματα στην ομάδα της Λεμεσού και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι ο προγραμματισμένος αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης και του Άρη, ημερομηνίας 4 Ιανουαρίου 2022, μετά από αίτημα του Άρη για αναβολή του αγώνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί τέσσερα κρούσματα Covid-19 από τον κατάλογο Α στην ομάδα του.

Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ