aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕπέστρεψε από την Κροατία με αρκετές εμπειρίες ο Ανδρονίκου

Επέστρεψε από την Κροατία με αρκετές εμπειρίες ο Ανδρονίκου

Από την Ακαδημία και την ανδρική ομάδα της Καρμιώτισσας το Καλοκαίρι του 2018 (μόλις στα 16 του χρόνια), κυνήγησε την τύχη του στην Κροατία και στην Όσιγιεκ.

Ο λόγος για τον 18χρονο μέσο Θεόδωρο Ανδρονίκου ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην εφηβική ομάδα της Όσιγιεκ και πλέον θα ψαχθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Προτού πατήσει το πόδι του, ήδη μία ομάδα του Big-6 και δύο σύλλογοι του β’ γκρουπ εκδήλωσαν διερευνητικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «μηχανάκι». Παίζει ως «οκτάρι» και αγωνίστηκες με επιτυχία σε όλες τις μικρές εθνικές Κύπρου. Με όποιον ομοσπονδιακό τεχνικό συνεργάστηκε ήταν στις βασικές επιλογές.

Μετά από δύο χρόνια εμπειρίας λοιπόν στην Κροατία, μία χώρα η οποία συχνά «παράγει» σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται ως μέσοι, ο Ανδρονίκου επέστρεψε. Εκεί μάλιστα είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις έκλεισε τα 18 του. Όσοι γνωρίζουν τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα του παίκτη, λένε πως διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους και τρέχει ακατάπαυστα για να μαρκάρει, να διεκδικήσει μπαλιές αλλά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για τέρματα, ενώ είναι και πολύ καλός χειριστής της μπάλας.

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Ανδρονίκου, στα 18 του σήμερα, θα βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη με στόχο να δείξει το ταλέντο του, να αναδειχθεί, να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και να πάει πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ