aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕπείγει η απόφαση για προπονητή

Επείγει η απόφαση για προπονητή

Η παραμονή επιτεύχθηκε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Α’ Κατηγορία και τώρα οι πανηγυρισμοί μπαίνουν στο συρτάρι. Η διοίκησή της έχει πολλή δουλειά μπροστά της ώσπου για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κατ’ αρχάς, ο Γιώργος Τσόκκος δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τον προπονητή, με τον οποίον θα πορευτούν οι βυσσινί. Ο πρόεδρος του συλλόγου θα ενημερώσει τους διοικητικούς συνεργάτες του, αναφορικά με τις προθέσεις του για τον Γιώργο Κοσμά (φωτό).

Ο Κύπριος προπονητής κέρδισε το στοίχημα, αφού σε τρεις αγωνιστικές που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Παραλιμνίου επιτεύχθηκε η παραμονή με ισάριθμες νίκες. Το ερώτημα που θα απαντηθεί από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, είναι αν η επίτευξη της σωτηρίας είναι αρκετή για να χαρίσουν νέο συμβόλαιο στον Κοσμά.

Από εκεί και πέρα, πολλές είναι οι εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ και αυτός είναι λόγος που καθιστά επείγον το κλείσιμο προπονητή. Λίγοι από τους παίκτες που φόρεσαν τα βυσσινί στη λήξασα σεζόν, διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Έτσι, η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει ποιοι βρίσκονται εντός πλάνου και ακολούθως, η διοίκηση θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους για την ανανέωση της συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ