aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈπαθαν... εμμονή με Πιέρο οι Ιάπωνες – Προσφέρουν σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στη Λούντογκορετς!

Έπαθαν… εμμονή με Πιέρο οι Ιάπωνες – Προσφέρουν σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στη Λούντογκορετς!

Έπαθε… εμμονή με τον Πιέρο Σωτηρίου η ιαπωνική Ουράβα Ρεντς, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την ασιατική χώρα. Όπως αναφέρεται, μετά τις δύο προτάσεις της για την απόκτηση του, που απέρριψε η Λούντογκορετς, αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση αξίας 1.85 εκατ. ευρώ!

Untitled

Το δημοσίευμα:

«Η Ουράβα Ρεντς ενδιαφέρεται να αποκτήσει ξένο επιθετικό και ήδη προχωρήσει σε μερικές προτάσεις για απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου, τις οποίες απέρριψε η Λούντογκορετς. Παράλληλα, ο ίδιος ο παίκτης έδειξε να μην είναι… ζεστός για μετακίνηση στην ιαπωνική λίγκα.

Η Λούντογκορετς απέρριψε δύο προτάσεις της Ουράβα Ρεντς Η πρώτη ήταν λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη κοντά στα 1.4 εκατ. ευρώ. Η Ουράβα όμως έπαθε… εμμονή με τον Σωτηρίου και παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει 1.85 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι, για την απόκτηση του, πρόταση που αναμένεται να αποδεχτεί η Λούντογκορετς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ