aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπανήλθε με νέα πρόταση για Κατελάρη, αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

Επανήλθε με νέα πρόταση για Κατελάρη, αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νέα, βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη έχει καταθέσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News». Μάλιστα, είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, η οποία προνοούσε το ποσό των 30.000 ευρώ συν κάποια μπόνους που ανέβαζαν την προσφορά στις 70.000 ευρώ. Η νέα προσφορά είναι στις 100.000 ευρώ, κάτι που δείχνει έμπρακτα ότι η ομάδα της Λάρνακας όχι μόνο θέλει τον ποδοσφαιριστή στην Αρένα, κάνει και ό,τι περνά από το χέρι της για να πάρει το «ναι» της Ομόνοιας και να πέσουν οι υπογραφές.

Για την ώρα, οι πράσινοι δεν έχουν απαντήσει στην ΑΕΚ αν αποδέχονται ή όχι την προσφορά και οι κιτρινοπράσινοι είναι στο «περίμενε». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια επιθυμεί ακόμη μεγαλύτερο ποσό. Έτσι, δεν αποκλείεται να δώσει εκ νέου αρνητική απάντηση στην ΑΕΚ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι άγνωστο αν θα επανέλθει η ΑΕΚ με νέα, βελτιωμένη πρόταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Οι στενοί δεσμοί που έφεραν τον Λούφτνερ στην Ομόνοια

Οι κιτρινοπράσινοι πιστεύουν στον Κατελάρη και η επιμονή τους είναι κάτι που δείχνει πόσο πολύ στηρίζεται σε αυτόν ο Άντερ Μουρίγιο. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται και για τον Κωστάκη Αρτυματά του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί ο παίκτης να είναι σε επαφές με την Ανόρθωση, αλλά οι Λαρνακείς δεν είναι εκτός παιχνιδιού για την απόκτησή του. Το να αποκτηθούν και οι δυο είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως η ομάδα της Λάρνακας δίνει προτεραιότητα στον Κατελάρη, μιας και θεωρείται πως ταιριάζει περισσότερο στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές και το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Εκτιμάται ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι σημαντικά και κρίσιμα όσον αφορά στον Κατελάρη, μιας και η αποστολή των Λαρνακέων θα αναχωρήσει αύριο για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ