aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Έπαιξε» και του Αναστασιάδη

«Έπαιξε» και του Αναστασιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, «έπαιξε» και το όνομα του Ανέστη Αναστασιάδη για την Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα πριν ανακοινωθεί ο Σάββας Τσαμπούρης.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

“Στην Κύπρο και στη Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/5). Ωστόσο, πριν η ομάδα της Αμμόχωστου προχωρήσει στη μεταγραφή του 29χρονου δεξιού μπακ, φαίνεται πως οι άνθρωποι αυτής κοίταξαν έναν άλλο ποδοσφαιριστή της Καλλονής.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αναστασιάδη, το όνομα του οποίου «έπαιξε» για τη Νέα Σαλαμίνα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, αλλά δεν υπήρξε κάτι περαιτέρω για να ακολουθήσει η απόκτηση του Τσαμπούρη. Το συμβόλαιο του αρχηγού του συλλόγου της Μυτιλήνης λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τον 33χρονο στόπερ να μην έχει αποφασίσει ακόμα το τι μέλλει γενέσθαι. Ο λόγος είναι ότι περιμένει ακόμα τις εξελίξεις στην ΑΕΛΚ, αφού υπάρχει αβεβαιότητα σε οικονομικό και σε διοικητικό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, περιμένει να δει και πώς θα κινηθούν οι ομάδες στη μεταγραφική αγορά και ποιες θα ξεκινήσουν την αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό. Πάντως, το μόνο σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι βρίσκεται σε φάση αναμονής και αναζήτησης επιλογών, προκειμένου να εξετάσει τι είναι καλύτερο για το μέλλον του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Αναστασιάδης βρίσκεται στην ομάδα της Λέσβου από το καλοκαίρι της Λέσβου και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ βίωσε την ιστορική άνοδο και τις δυσκολίες της πρώτης αγωνιστικής περιόδου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ