aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Επαφές Παναθηναϊκού με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC για φιλικά»

«Επαφές Παναθηναϊκού με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC για φιλικά»

Στην Κύπρο θα βρεθεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου, με τους πράσινους να το… ψάχνουν για να παίξουν φιλικά παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «newspao.gr». Θεωρείται δύσκολογια τις δύο, όπως σημειώνεται αφού το κυπριακό πρωτάθλημα δεν θα διακοπεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Να σημειώσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ σε αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ομόνοια (27/11), Νέα Σαλαμίνα (3/12), ενώ στις 9 Δεκεμβρίου παίζει απέναντι στην Πάφος FC, που έχει επίσης τα ματς κόντρα σε Άρη (28/11) και Ολυμπιακό (3/12).

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι οι πράσινοι της Αθήνας έχουν διευθετήσει ήδη φιλικό αγώνα με άλλη κυπριακή ομάδα εκτός των δύο, αλλά και μια ισραηλινή, ενώ γίνεται και προσπάθεια για ένα ακόμα φιλικό.

Το δημοσίευμα:

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται μετά την απαιτούμενη άδεια των ποδοσφαιριστών να κάνει προετοιμασία από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Οι πράσινοι θα πάνε στην Κύπρο προκειμένου να κάνουν το στάδιο της μίνι χειμερινής προετοιμασίας. Μέσα σε αυτές τις ημέρες που θα μείνουν στην «πόλη της Αφροδίτης» επιθυμούν να κλείσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα οι αντίπαλοι που στοχεύει ο Παναθηναϊκός να παίξει είναι ο ΑΠΟΕΛ του Λούκας Βιγιφάνιες και η πρωτοπόρος Πάφος FC.

Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα που είναι δύσκολο να υλοποιήσει τα σχέδια του «τριφυλλιού». Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν διακόπτεται λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός να πάρει θετική απάντηση για διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ