aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Επαφές με Ομόνοια για Ανσαριφάρντ, στο κόλπο και ο ΑΠΟΕΛ!»

«Επαφές με Ομόνοια για Ανσαριφάρντ, στο κόλπο και ο ΑΠΟΕΛ!»

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και το μετεγγραφικό θερμόμετρο κτυπάει κόκκινο. Η φημολογία τέτοια περίοδο δίνει και παίρνει και τα σενάρια εξ Ελλάδος που αφορούν κυπριακές ομάδες ανέκαθεν ήταν στην ατζέντα.

Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα sdna.gr κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον των «αιώνιων» αντιπάλων του κυπριακού ποδοσφαίρου για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έγιναν επαφές της ΑΕΚ με την Ομόνοια για τον Ιρανό, ενώ στο κόλπο μπήκε και ο ΑΠΟΕΛ. Σημειώνεται πως στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του Ανσαριφάρντ, ο οποίος αμείβεται με 500.000 ετησίως!

Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε σε 82 αγώνες και πέτυχε 20 γκολ την περασμένη διετία. Στο παρελθόν (2016-2018) θήτευσε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου είχε απολογισμό 48 εμφανίσεις, 22 γκολ και οκτώ ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η ΑΕΚ επιστρέφει από την Ολλανδία και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τώρα καλείται να προχωρήσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της. Η διαδικασία είναι αμφίδρομη, καθώς στην Ένωση ψάχνονται αφ’ ενός για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα και αφ’ ετέρου για να βρουν λύσεις με τις εκκρεμείς υποθέσεις εκείνων που δεν υπολογίζονται. Οι Λε Ταλέκ και Μπακάκης είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις, ενώ για Ανσαριφάρντ και Τσιντώτα φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα.

Ειδικά για τον Ιρανό επιθετικό φαίνεται πως υπάρχει διέξοδος στο ζήτημα από την Κύπρο. Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει επαφές με την Ομόνοια, που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως εσχάτως έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του και ο ΑΠΟΕΛ. Το θέμα επί του παρόντος σκοντάφτει στην προτεραιότητα που δίνει ο παίκτης για να βρει ομάδα εντός Ελλάδας και να μη φύγει από τη χώρα.

Πάντως, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα βρεθεί εν τέλει λύση με τον Ανσαριφάρντ και θα βγει από την ομάδα ακόμα ένα «βαρύ» συμβόλαιο, που κόστιζε περί το μισό εκατ. ευρώ ετησίως. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρος, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν για τον 32χρονο επιθετικό τις αξιώσεις που υπήρξαν από παίκτες νεότερους ηλικιακά, όπως οι Σβάρνας, Τάνκοβιτς, Μπότος που παραχωρήθηκαν μέχρι τώρα με δανεισμούς ή συνιδιοκτησία. Ισως τέτοια λύση βρεθεί και για τον Τσιντώτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ