aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕντόπισε ακραίο επιθετικό

Εντόπισε ακραίο επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένο στάδιο είναι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στον Εθνικό Άχνας. Δεν απομένουν πολλές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ των μετεγγραφών, αφού υπολείπονται άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν την προοπτική να πάρουν φανέλα βασικού. Υπάρχει πρόθεση για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιθετικού κορυφής, ενός ή δύο ακραίων επιθετικών και ενός τερματοφύλακα, που θα έχει ρόλο αναπληρωματικού του Μπογκατίνοφ.

Γιώτης Εγκωμίτης, Γιάννος Δημοσθένους και Κίκης Φιλίππου είναι σε καθημερινή επαφή αναλύοντας τα δεδομένα στο μετεγγραφικό σκηνικό. Η ομάδα της Άχνας έχει καταθέσει πρόταση σε ακραίο επιθετικό, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, και περιμένει την απάντησή του. Για τις άλλες θέσεις αξιολογούνται αρκετοί παίκτες που είτε έχουν εντοπιστεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννο Δημοσθένους, είτε έχουν προταθεί και κίνησαν το ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι ο προγραμματισμός είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο είναι κάτι που φέρνει ικανοποίηση, αλλά και μεγαλύτερη ηρεμία για τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ. Στον Εθνικό έχουν χρόνο για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις που θέλουν και επιδεικνύουν υπομονή, ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ