Έντονο «φλερτ» για Αλτομπέλι!

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ήρθε τον Ιανουάριο στον Οθέλλο, στην εκπνοή της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου και φρόντισε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δείξει την αξία του.

Ο Βίκτορ Λεονέλ Αλτομπέλι αγωνίστηκε σε 11 αγώνες με την ομάδα της Αθηένου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει βρει 8 φορές δίκτυα και μέσα από την αγωνιστική του παρουσία έχει στρέψει για τα καλά τα βλέμματα πάνω του.

Ο χαρισματικός Αργεντινός επιθετικός σκόραρε άλλα δύο τέρματα στο νικηφόρο 3-1 του Οθέλλου επί της Ομόνοιας Αραδίππου οδηγώντας την ομάδα του στην 16η νίκη της στον θεσμό.

Όπως πληροφορούμαστε ο Αλτομπέλι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον 3 ομάδων από την μεγάλη κατηγορία που εξασφάλισαν ήδη την παραμονή τους και δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημη κρούση απόκτησής του.

Είναι γεγονός πως ο Αλτομπέλι και στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα στο κύπελλο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία με αποτέλεσμα από τότε να τον παρακολουθούν στενά ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Αξίζει να τονίσουμε πως και ο Οθέλλος θέλει να τον κρατήσει και τη νέα περίοδο ανεξάρτητα αν δεν εξασφαλίσουν τελικά την άνοδο τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ