aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕντείνονται οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα

Εντείνονται οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της Πάφος FC συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς στην Πολωνία, με την τεχνική ηγεσία να μοιράζει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές σε θέματα φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με την μπάλα. Από την άλλη, ο Ζέλικο Κόπιτς «καίγεται» και για τις προθήκες, με τις οποίες θα συμπληρωθεί το ρόστερ, για να μπορέσει να δουλέψει σωστά και να γνωρίζει σε ποιους θα στηριχθεί στη νέα σεζόν.

Στη διάθεσή του έχει έναν πολύ καλό κορμό, όμως υπάρχουν ελλείψεις σε όλες τις γραμμές. Λογικά αυτή την εβδομάδα θα ενταθούν οι προσπάθειες και οι επαφές, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μετεγγραφικές κινήσεις για να αρχίσουν να γίνονται και πιο «ζωντανές» οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στην Πολωνία.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το προπονητικό επιτελείο της Πάφος FC θα στελεχώνει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Κωνσταντινίδης. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στο νησί μας, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας για ακόμη έναν χρόνο και θα βρίσκεται στο πλευρό του Ζέλικο Κόπιτς και των υπολοίπων συνεργατών του. Ευχόμαστε στον Νίκο και στους τερματοφύλακες μας καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ