aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈνσταση από την ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Πάφος FC

Ένσταση από την ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Πάφος FC

H AEK μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε ότι υπέβαλε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Πάφος FC στον πρόσφατο εξ αναβολής αγώνα (1ης αγωνιστικής) ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στην ΑΕΚ Αρένα (1-1).

Αναλυτικά: «Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η ΑΕΚ Λάρνακας έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της με την Πάφο FC για το Πρωτάθλημα Cyta, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Πάφου. Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 και έληξε ισόπαλος 1-1».

Όπως πληροφορούμαστε, ο Σωτήρης Ζαντής (αριστερά στη φωτό) είναι ο ποδοσφαιριστής της Πάφου, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται στην ΑΕΚ είχε αντικανονική συμμετοχή στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα της Λάρνακας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης.

Από πλευράς της Πάφου ενημερωθήκαμε πως ο Ζαντής εγγράφηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας τον περασμένο Ιούλιο (προηγουμένως ανήκε στον Απόλλωνα) και οι νομικοί συμβούλοι των κυανόλευκων, μελετούν το θέμα, μπας και προέκυψε κάποιο μπέρδεμα με τα συστήματα που χρησιμοποιεί για την εγγραφή παικτών η ΚΟΠ. Σε κάποια άλλα ΜΜΕ έγινε λόγος και για τον Κυριάκο Αντωνίου (έπαιξε επίσης ως αλλαγή), ο οποίος ανήκει από πέρυσι στην Πάφο, αλλά από την Πάφο, ενημερωθήκαμε πως η ένσταση αφορά μονάχα στον Ζαντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ